vrijdag 1 april 2016

Een appartement als hotel

Daar sta je dan, voor "jouw" indrukwekkende massieve houten deur, voor "jouw" appartement aan de Boulevard Saint-Germain.
Je loopt de trap op langs de buren, doet "jouw" sleutel in "jouw" deur en staat in "jouw" appartement, met woonkamer, slaapkamer, luxe keuken en badkamer.
Zo voelt het natuurlijk bij elke airbnb, maar in dit geval kan je bij dit appartement in Parijs alle service bestellen die hoort bij een hotel: van een extra deken tot champagne en van advies over het theater tot iemand die je bed even op komt maken.
De conciërge is 24 uur per dag bereikbaar.
En: het is altijd schoon en vertrouwd.
Het heet Sweet Inn, het heeft  70 appartementen-met-de-service-van-een-hotel in Parijs, de prijzen verschillen van 110 euro (studio in de Marais) tot 1500 euro (5 slaapkamers bij de Arc de Triomphe) en ja: het is leuk.
___

GOED: De appartementen zitten alleen maar op toplocaties, dus denk in Parijs bijvoorbeeld aan de Marais, Palais Royal, het Louvre, de Champs-Élysées en Saint-Germain des Prés.
BETER: We mochten ook die tegenover het Louvre bezoeken, waar je voor 180 euro per nacht slaapt met een fenomenaal uitzicht op het museum en de Seine.
___


2 opmerkingen:

  1. Druk aan het lezen; ik heb er al heel wat gelezen vandag. :)
    Bedankt Frank voor zoveel leuke info.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Druk aan het lezen; ik heb er al heel wat gelezen vandag. :)
    Bedankt Frank voor zoveel leuke info.

    BeantwoordenVerwijderen