woensdag 13 april 2016

De tips van Zoé Félix

Actrice Zoé Félix is op en top Parisienne: ze woont hier (achter Bastille), werkt hier (nu in Théâtre Tristan Bernard) en ze gaat hier uit.
In Le Parisien vertelde ze over haar favoriete adressen in Parijs.
Hardlopen doet ze het liefst op die hoge spoorbaan waarvan een lang uitgestrekt park is gemaakt, met uitzicht over de stad: de 4,5 kilometer lange Coulée Verte, startend bij Bastille.
Haar geheime kledingadres: Alternatives, in de Marais, met tweedehands en vintage kleren. Maar dan dure merken tegen goede prijzen.
Haar vaste ‘eenvoudige’ eetadres: het klassieke Le Square Trousseau, achter Bastille, vlakbij haar huis, en bijna 100 jaar oud als traditionele brasserie.
Iets ‘minder eenvoudig’ eten en drinken met vrienden: Hôtel Providence, gebouwd in 1854 in noordoost Parijs, luxueus, klassiek-eigentijds, èn met bar en terras.
___

GEHEIM: Wat Zoé Félix niet vertelde in Le Parisien is dat ze met haar partner ook zelf een bar uitbaat, Le Rosie, naast de Sacre Coeur.
DEELS GEHEIM: Voor werkafspraken meldt Félix zich meestal in café-restaurant Le Fumoir, naast het Louvre: volgens haar ‘sober en elegant’, volgens ingewijden ‘hèt’ flirt-adres van Parijs.
___

Geen opmerkingen:

Een reactie posten