zondag 23 februari 2014

Goedkoop slapen op een superlocatie

Even twee hotels, die in niets op elkaar lijken, maar wel allebei héél betaalbaar zijn en op een héél goede locatie liggen.
Hôtel des Métallos (foto) is eenvoudig, modern en aangenaam, vrolijk en kleurrijk ingericht, ligt tussen Bastille en République, op steenworp afstand van de Marais, dé wijk on uit te gaan en te shoppen, en heeft al kamers vanaf 85 euro voor 2 personen.
Hôtel Paris Saint-Honoré is eenvoudig en klassiek, met kroonluchters en met donkere, gedempte kleuren, ligt tussen de Boulevard Haussmann (warenhuizen!) en de Champs-Élysées (winkels!), op steenworp afstand van het presidentieel paleis, en heeft al kamers vanaf 55 euro voor 2 personen.
___

LEUK: Het Hôtel Paris Saint-Honoré is er één in de categorie "klassiek" die maar niet uitsterft in Parijs, een beetje vergane glorie maar toch ook weer nostalgisch, en wel weer leuk door de schaal: het heeft slechts 19 kamers.
LEUKER: Het meeneem-express-ontbijt bij Hôtel des Métallos, voor 3,50 euro, tussen 7 en 8 uur 's morgens, bestaande uit iets warms te drinken en drie croissants.
___

Hôtel des Métallos
50 Rue de la Folie Méricourt
Hôtel Paris Saint-Honoré
21 Rue de Penthièvre

Geen opmerkingen:

Een reactie posten