vrijdag 8 februari 2013

Eten, drinken, clubben

Je kunt er ontbijten maar 's avonds schuift er ook wel eens een dj aan.
Er staan ongeveer 10 soorten en stijlen aan vintage-stoelen in het restaurant, de barkrukken zijn versleten maar het bestek/de servetten/de wijnglazen op tafel zijn onberispelijk.
Hout op de vloer, ventilatiebuizen aan het zes meter hoge plafond.
Bellota-ham en ook take-away-eten.
Koffie aan de bar, 44 cocktails op de kaart.
Bar-restaurant-club Belmont - nu twee maanden open in het centrum van Parijs - is een mix van alles.
Eigenaar Alfred Bernardin - kleinzoon van de oprichter van de Crazy Horse - werkte als horeca-ondernemers in Los Angeles en New York, keerde terug naar Parijs en liet al zijn ervaringen en invloeden terugkomen in Belmont
Eclectisch dus. Over the top?
Nee, geslaagd, wat mij betreft.
___

GOED: De brunch op zondag.
BETER: De enorme hoeveelheid tapas die op de kaart staan, tapas chaud, tapas froid en tapas side!
BEST: De Impossible cocktail, op basis van saké en basilicum.
___

Belmont, 86 Rue Réamur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten