donderdag 25 juli 2013

Een ijsje in een...

Het is heet.
Je wilt een ijsje eten.
Je wilt geen hoorntje, want dat lekt - met alle gevolgen van dien voor plakkerige handen en vieze kleren.
Maar je wilt ook geen bakje - want dat kan je niet eten maar moet je weggooien.
Geen probleem.
In Parijs is zojuist de eerste Wikibar verrezen.
'Delicious food wrapped by nature', is de leus.
Oftewel: het ijs dat je hier koopt, zit in een natuurlijk omhulsel dat niet smelt maar dat je wel kunt eten.
Jij blijft schoon (van lekkend ijs), het milieu blijft gespaard (van een bakje als afval).
En ja, dat is een doorbraak.
Le Figaro schaarde het eetbare ijsbakje al onder de '10 revoluties die onze toekomst gaan veranderen'. De New York Times noemde het 'één van de innovaties die onze toekomst gaan veranderen'.
___

MANGO IJS: gaat hier samen met een omhulsel van kokosnoot.
CHOCOLADE IJS: wordt omhuld door hazelnoot.
VANILLE IJS: is voorzien van een laag pinda.
___

Wikibar
4 Rue de Bouloi
Open:
Vrijdag en zondag: 13:00-14:30, 16:30-19:30
Zaterdag: 13:00-22:00


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen