woensdag 23 januari 2013

Casual look en koffie

Neem metrolijn 5, stap uit bij halte Jacques Bonsergent, loop 100 meter en je staat er: in de Rue de Marseille.
Daar zit namelijk Centre Commercial.
Nee, da's niet een naam om wild van te worden, maar dat is dan ook de grap: schijn bedriegt.
Centre Commercial is namelijk een redelijk unieke winkel: je vindt er kleding, tassen, accessoires, interieurartikelen maar ook fietsen - en er is kunst te zien. En alle producten zijn sociaal en ecologisch verantwoord.
Niks geitenwollensokken: volgens mannenglossy GQ is de winkel "une chic boutique"en het ideale adres voor de "look casual-hype".
Als je daar uitgeshopt ben, steek dan even het water over en loop binnen bij het piepkleine, sober-elegante Ten Belles (foto).
Hier vind je de beste koffie van Parijs en heerlijke huisgemaakte zoetigheden zoals (voor de liefhebbers) peanut butter brownie!
___

SÉBASTIEN KOPP: Is mede-eigenaar van Centre Commercial maar ook de man achter Veja, het succesvolle Franse ecologisch-verantwoorde sneakersmerk.
THOMAS LEHOUX: Is mede-eigenaar van Ten Belles maar ook de man achter de Frog Fight: de kampioenschappen voor de beste barman van Parijs.
___

Centre Commercial
2 Rue de Marseille
Ten Belles
10 Rue de la Grange-aux-Belles

2 opmerkingen:

  1. Centre Commercial is fantastisch en veel te ondergewaardeerd. Wie Parijs met regelmaat bezoekt moet daar zeker eens binnen lopen.

    BeantwoordenVerwijderen