donderdag 10 mei 2012

Een avondje met/zonder DSK

Tsja, dan geef je een verjaardagsfeestje, komt er een ongenode gast en lopen de anderen weg!
Zo moet het ongeveer gegaan zijn toen politiek kopstuk Julien Dray van de Socialistische Partij twee weken geleden zijn verjaardag vierde.
Vrienden en familie werden uitgenodigd voor een feestje in café-restaurant-club J'Ose.
Dat betekent dus "Ik Durf" en het complex heeft drie ruimtes: "Het Paradijs", "De Hel" en "Het vagevuur" - en daar wil ik verder ècht helemaal niks mee zeggen, maar te gast was dus Dominque Strauss-Kahn.
Hoewel: Dray zegt dat hij alleen DSK's vrouw Anne Sinclair had uitgenodigd, maar dat DSK toen zelf ook meekwam....
Hoe dan ook: Anne en DSK gingen zitten en vervolgens druppelden ook andere politieke gasten binnen die - toen ze merkten dat ook DSK er zat - niet wisten hoe snel ze weer weg moesten komen.
Want met DSK wil je niet gezien worden natuurlijk in verkiezingstijd (het was na de eerste ronde van de presidentsverkiezingen, maar nog voor de tweede beslissende ronde).
Wat ik maar wil zeggen: als je eens wilt weten waar socialistische kopstukken zich verzamelen voor verjaardagsfeestjes in Parijs, ga eens kijken bij J'Ose, vlakbij Les Halles.
___

GELUKKIG: Kwam François Hollande niet ook even binnenwippen om vervolgens gefotografeerd te worden met een champagneglas in zijn ene hand en de hand van DSK in zijn andere hand. Hoe zouden de verkiezingen  dan zijn afgelopen?
ONGELUKKIG: Tegenover J'Ose ligt een seksshop. Laat nou net een foto van DSK zijn genomen bij aankomst met die winkel op de achtergrond...
___


J'Ose, 147 Rue Saint-Denis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten