donderdag 19 mei 2011

Winkel met halfbloot personeel

Als er een rij staat van enkele honderden mensen, als er bewakers voor de poort staan en als er camerateams af en aan lopen, dan is er - zelfs in Parijs - iets aan de hand.
En inderdaad:
Op de Champs-Élysées opende vanochtend Abercrombie&Fitch haar deuren!
Je loopt eerst eerst langs een metershoog smeedijzeren hek, komt dan in een binnentuin, en daar lonkt vervolgens het winkelwalhalla voor vele Amerikafanaten: bijna 10.000 vierkante meter groot en 4 verdiepingen hoog. Je ruikt er het huisparfum en overal is opzwepende muziek.
Oftewel: het bijna 120 jaar oude Amerikaanse modehuis voor publiek van 18 tot 25 jaar heeft in hartje Parijs een nieuwe flagship store geopend: het eerste in Frankrijk.
Voor American style jongeren is dat goed nieuws, maar voor de Fransen eveneens: alle kranten, radiostations en televisieprogramma's besteedden aandacht aan de opening.
,,We doen niet aan reclame. Onze top-model-verkopers zijn onze reclame'', zei een woordvoerder in zakenkrant La Tribune.
___

LEUK: A&F praat dus niet over personeel. Nee, de mensen die je hier helpen heten dus top-model-verkopers. En die top-model-verkopers (m) hebben vaak het gespierde bovenlijf ontbloot of (v) zijn in korte tot zeer korte minirok gestoken.
NOG LEUKER: Het jaren 30 interieur (van de winkel, niet het personeel) met de versierde ballustrades en de prachtige trap à la Eiffel.
___

Abercrombie & Fitch , 23 Avenue des Champs-Élysées

Geen opmerkingen:

Een reactie posten