donderdag 26 mei 2011

De nacht, muziek, dansen (3, slot)

En tsja, dan zijn er natuurlijk nog de glam-clubs.
De bars waar je naar toe gaat om gezien te worden.
Het is een moeilijke categorie, want bij sommige clubs komen de meeste mensen niet binnen(Le Baron), moet je lid zijn (Castel), lopen alleen maar vip's (Mathi's) of beginnen de cocktailprijzen bij 30 euro (Ritz).
Maar buiten die vier is er nog genoeg te beleven!
De bar van Hôtel Costes bijvoorbeeld (foto) is een belevenis. De donkere ruimtes, de zwoele muziek en natuurlijk de beeldschone aanwezigen (bezoekers èn personeel) maken deze Costes-vestiging tot een must.
De VIP Room is ook al zo'n begrip en is een club die z'n naam eer aan doet (Naomi Campbell en Karl Lagerfeld zijn de habitués hier). Concerten, dj's en dansen èn met een Italiaans restaurant dat van donderdag t.m. zaterdag de hele nacht open blijft.
Le Pompon is relatief nieuw en erg populair, heeft dj's en concerten, bestaat uit een bar, een restaurant en een kleine club in de kelder, en is niet zozeer glam wegens z'n interieur of aankleding, maar door de artistieke bezoekers (lees: uit de film- en muziekwereld).
___

LEUK: Le Pompon gaat door als het creatieve kindje van de glamclubs: dus er worden ook lezingen georganiseerd.
OOK LEUK: Hôtel Costes heeft zo'n populaire bar dat mensen wel eens vergeten dat je er ook kunt slapen! En voor de slaapgasten is er een zwembad waar je ook onder water de muziek hoort!
___

Hôtel Costes, 239 Rue Saint-Honoré
VIP Room, 188 bis Rue de Rivoli

Le Pompon, 39 Rue des Petites-Ecuries

Geen opmerkingen:

Een reactie posten